Landelijke Zoekdag van The Coinhunters Company,
( Nijeholtpade 5 april 2014 ):

Naar beneden

Als u de foto´s bekijkt kunt u evt. uw scherm vergroten door F11 in te drukken. Om weer naar de oude situatie terug te gaan kunt u nogmaals F11 indrukken. Dit kunt u overigens overal op de website toepassen en wanneer u maar wilt.

Als u foto´s van deze zoekdag wilt downloaden, dan bent u daar vrij in.

Voor vragen omtrent de foto´s kunt u contact opnemen met de webmaster door hier te klikken.Sfeerfoto´s (selectie)De eerste en tweede zoekwedstrijd voor volwassenen (selectie)


Enkele zeer gelukkige vinders met hun vondsten (selectie)
Voordat u de volgende foto's gaat bekijken, willen we u eerst nog even attenderen op een link naar een Youtube-filmpje, gemaakt tijdens de zoekdag. Het filmpje is gemaakt door Marc S. uit Groningen, die inmiddels vele filmpjes op YouTube heeft gezet (zie Metal Detecting Groningen).

Door het bekijken van het filmpje kunt u een indruk krijgen van de laatste zoekdag en u kunt bijvoorbeeld ook zien hoe blij de vinder van de zeldzame gouden ring was, die tijdens deze zoekdag is gevonden. Het zal u vast niet verbazen dat deze ring de topvondst van deze zoekdag was.

De foto(-compilatie) van de vinder met zijn zojuist gevonden gouden ring staat als eerste in het onderstaande overzicht (linksboven) en mocht u het filmpje op YouTube willen bekijken, dan kan dat door hier te klikken.


Jeugdzoekwedstrijd met prijsuitreiking (selectie)


De prijsuitreiking (selectie)


De aanwezige leveranciers / specialisten
DJ Laan Metaaldetectoren
Kooistra Metaaldetectors
MidHolland Detectoren


Specialisten: Sander Medendorp van Edelsmederij Sand´Or geeft een demonstratie

(Dit is een oude aankondiging. U kunt zich hiervoor
dus niet meer aanmelden/inschrijven)
Terug naar het vorige scherm Naar bovenDeze banner kunt u geheel vrijblijvend downloaden