Landelijke Zoekdag van The Coinhunters Company,
( Bussloo 11 mei 2013 ):

Naar beneden

Als u de foto´s bekijkt kunt u evt. uw scherm vergroten door F11 in te drukken. Om weer naar de oude situatie terug te gaan kunt u nogmaals F11 indrukken. Dit kunt u overigens overal op de website toepassen en wanneer u maar wilt.

Als u foto´s van deze zoekdag wilt downloaden, dan bent u daar vrij in. De foto's zullen door de benodigde geheugenruimte echter niet tot in het oneindige op de website blijven staan. Het kan dus worden afgeraden om hier al te lang mee te wachten.

Voor vragen omtrent de foto´s kunt u contact opnemen met de webmaster door hier te klikken.Sfeerfoto´s (selectie)


De eerste en tweede zoekwedstrijd (selectie)


Enkele vinders met hun vondsten (selectie)


De prijsuitreiking (selectie)


De aanwezige leveranciers
DJ Laan Metaaldetectoren
MidHolland
Detectoren
UITNODIGING SPECIALE ZOEKDAG

Op zaterdag 11 mei 2013 te Bussloo

Twee wedstrijden
200 kanspenningen
Heel veel geldprijzen

en natuurlijk weer een aantal bijzondere verrassingenMidden in de stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen en Deventer ligt het schitterende recreatiegebied Bussloo. Vele duizenden bezoekers worden maandelijks aangetrokken door de schoonheid van dit grote terrein. Sinds enige tijd is het gebied onderdeel van de stichting RGV, die nauw toeziet op het gebruik ervan. Wie er met een metaaldetector wil zoeken moet beschikken over een speciale vergunning, die echter zelden wordt verstrekt. Behalve het recreatiemeer en de vele ligweiden beschikt Bussloo ook over een aantal fraaie zandstranden, waar dus amper met metaaldetectors wordt gezocht. Als vereniging hebben wij een vergunning weten te krijgen om op het strand te mogen zoeken. Een mooie gelegenheid voor een speciale zoekdag dus. Speciaal omdat we nu eens niet het barre weer hoeven te trotseren, maar hopelijk ontspannen in het meizonnetje kunnen zoeken. Ook het mulle zand zal een verademing voor ons schepje zijn. We verzamelen ons aan de rand van het recreatiegebied, in het Hof van Bussloo. Omdat het, door de uitgestrektheid van het gebied, van daar uit nog een flink stuk lopen is naar het zoekterrein, wordt u gehaald en gebracht met een luxe touringcar.

VERZAMELEN:

zaterdag 11 mei 2013
vanaf 9:30 uur
Hof van Bussloo”
Breuninkhofweg 7
7383 RP Bussloo (gem. Voorst)Gratis
buspendel
zaal/terrein
en vv

Startgeld (twee wedstrijden)
Leden: 15 euro p.p.
Niet-leden: 20 euro p.p.Deelnemers die met eigen vervoer willen moeten rekening houden met 2 x 5 euro parkeerkosten op het recreatieterrein (slagbomen).

PROGRAMMA:

9:30 uur: Zaal open
09:30-10:45 uur: Afgifte startbewijzen
10:45-11:00 uur: Heenreis pendelbus
11:00-12:30 uur: 1e wedstrijd *
12:30-12:45 uur: Terugreis pendelbus
12:30-13:45 uur: Grote pauze
13:45-14:00 uur: Heenreis pendelbus
14:00-15:30 uur: 2e wedstrijd *
15:30-15:45 uur: Terugreis pendelbus
15:30-16:15 uur: Kleine pauze
16:15-17:00 uur: PrijsuitreikingDeze keer hebben we helaas geen speciale kinderwedstrijd

Het 21-Goldspel:

(al vanaf 17 punten prijs)

De gehele dag kunnen lootjes a 1 euro voor het 21-Goldspel worden gekocht, uitsluitend munten als prijs, de gewonnen prijzen kunnen direct in ontvangst worden genomen. U hoeft dus niet te wachten op een prijsuitreiking.

17 punten: Bronzen munt
18 punten: Zilveren dubbeltje
19 punten: Zilveren betere munt
20 punten: Zilveren rijksdaalder
21 punten: Gouden dukaat

Lootjes a 1 euro, lees de gebruiksaanwijzing op de achterzijde.


(Dit is een oude aankondiging. U kunt zich hiervoor dus niet meer aanmelden/inschrijven)Terug naar het vorige scherm Naar bovenDeze banner kunt u geheel vrijblijvend downloaden