Introductie:


Belangrijke mededeling aan al onze leden:

Maandag, 12 juni 2017 is na een zwaar ziekbed

Theo Hasselt-ten Veen overleden.

'Theo' (links) op een recente foto, die wordt vastgehouden door Henk Hasselt

Zoals een ieder wel zal weten was Theo niet alleen een zeer goede vriend en bijzonder gewaardeerd medewerker van onze vereniging, maar was hij ook de echtgenoot van onze hoofdredacteur Henk Hasselt.

Theo is zaterdag, 17 juni 2017 in besloten kring gecremeerd.

We wensen Henk, de familie, vrienden en kennissen alle sterkte toe, die zij nodig zullen hebben om dit zware verlies een plek te kunnen geven.

Het bestuur en de redactie zullen er alles aan doen om Henk Hasselt de komende tijd, waar mogelijk te ontlasten, wat o.a. inhoudt dat we de redactionele activiteiten van de hoofdredacteur zoveel mogelijk over zullen proberen te nemen. Dit zal zeker niet altijd lukken, aangezien veel handelingen door Henk Hasselt zelf in de praktijk worden/werden gebracht.

Dit zal dus hoogstwaarschijnlijk resulteren in enige en misschien zelfs een aanzienlijke vertraging. Ervan uitgaande dat dit extra tijd zal gaan kosten, willen we onze leden vriendelijk vragen om waar nodig wat extra geduld en begrip op te brengen voor de situatie en voor het eventuele oponthoud.

Zodra de definitieve verschijningsdatum van het magazine bij ons bekend wordt, zullen we u dit ondermeer hier op de website zo spoedig mogelijk laten weten.

Voor alle dringende én minder dringende vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Nicole Schinkelshoek van onze administratie, te bereiken op: 06-20066486 (uitsluitend doordeweeks, tussen 17.30 uur en 20.30 uur).

Bij voorbaat hartelijk bedankt voor uw begrip en uw geduld

namens het bestuur en de redactie.


Deze banner kunt u geheel vrijblijvend downloaden