Detector Cartoons:

Naar beneden

Vrij uniek voor internet zijn de hier opgenomen 'Detector cartoons'. Klik op één van de afgebeelde iconen en het cartoon kan worden bekeken. Dit zijn zogenaamde Flash-animaties en draaien onder Shockwave, dat normaliter reeds geinstalleerd zal zijn op uw computer. Als u zelf ook een leuke aan de metaaldetectie gerelateerde cartoon, strip, filmpje of mop heeft, dan nodigen wij u van harte uit om deze in te sturen. Dit kan door hier te klikken.Flitsend filmpje
Coinhunter Detector Cartoon 1
Filmpje RidderDetector-moppentrommel:

Na opgravingen in de Russische bodem tot een diepte van ca. 100 meter hebben Russische wetenschappers resten gevonden van koperdraden, met een geschatte ouderdom van zo'n 1000 jaar. De Russen hebben hieruit de conclusie getrokken dat hun voorouders reeds 1000 jaar geleden een interlokaal telefoonnetwerk hadden.

Om niet achter te blijven zijn Amerikaanse wetenschappers ook hun bodem gaan afgraven, waarbij ze op een diepte van ca. 200 meter, resten van glasvezelkabels aantroffen. Deze kabels bleken na onderzoek zo'n 2000 jaar oud te zijn, waaruit de Amerikanen concludeerden dat hun voorouders reeds 2000 jaar geleden, rond de tijd van de geboorte van Jezus Christus, al een zeer geavanceerd digitaal telefoonnetwerk bezaten. En dat, zo'n 1000 jaar vóór de Russen.

Een week later hebben de Belgen het volgende rapport gepubliceerd: "Na opgravingen in de Belgische bodem, tot op een diepte van ca. 500 meter, hebben Belgische wetenschappers in z'n geheel geen resten, dus helemaal niets gevonden...". De Belgen concluderen hieruit dat reeds zo'n 5000 jaar geleden elke Belg reeds in het bezit was van een mobiele telefoon !!!

Bent u bijvoorbeeld Vlaming en denkt; ik weet nog wel een veel leukere mop over die Hollandse detectorhobbyisten, dan nodige wij u van harte uit, om deze in te sturen. Dit kan door hier te klikken.
( Deze banner kunt u geheel vrijblijvend downloaden )Terug naar de vorige paginaNaar boven